Itt az újabb vádemelés Kozsó ellen: börtönt is kérhet rá a Törvényszék

Pénzcentrum2022. február 12. 15:03

Újra bíróság elé kell állnia Kocsor Zsolt zenésznek, azaz Kozsónak - írja a Blikk. A lap szerint Kozso még 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön egy volt alkalmazottjától, ám a nő később hiába követelte vissza az összeget. A vád jelentős kárt okozó csalás bűntette, amelyért akár öt év börtön is járhat, bár Kozso ügyvédje állítja, az összeget már visszafizette. 

A cikkből kiderül, hogy a vád jelentős kárt okozó csalás bűntette, amelyért akár öt év börtön is járhat, bár Kozsó ügyvédje állítja, az összeget már visszafizette a védence annak a hölgynek, akivel információink szerint korábban szerelmi viszonyt is ápolt.

Miután a nő felmondott, még tartották a kapcsolatot, Kozso pedig tudta, hogy külföldre költözött, és viszonylag jó anyagi körülmények közt él - mesélte lapunknak a zenész egyik ismerőse. A Fővárosi Törvényszék tájékoztatása szerint Kozso külföldön is meglátogatta a nőt, akitől vállalkozásához kért segítséget.

Elmondta, szeretne létrehozni egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik. A férfi azt ígérte a sértettnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 %-os részesedést ad neki a későbbi bevételből - áll a törvényszék tájékoztatójában, ahol azt is leírják, hogy a nő több részletben 10 millió forintot adott a zenésznek, ám egy évvel később, 2016-ban meggondolta magát, s visszakérte a pénzt.

Ugyanebben az évben indult eljárás a zenész teaháza miatt, amelyben a hatóság szerint lopták a vizet és az áramot, 1,7 millió forintnyi kárt okozva a szolgáltatóknak. Talán pont a hírek hallatán gondolta úgy a hölgy, pénze nincs a legjobb helyen.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította - írja tájékoztatójában a Fővárosi Törvényszék.

Címlapkép: YouTube.

Címkék:
pénz, csalás, milliók, eljárás, millió, milliárd, zenész, kozsó,