Ezt a nőnapi ajándékot nem lehet überelni: a férfiak ugyanúgy örülni fognak neki

Pénzcentrum2020. március 5. 15:28

A Vodafone a családdá válás kiemelten fontos időszakában 16 hetes fizetett szabadságot biztosít a szülői szabadságot igénybe vevő fél partnere számára is. Ha az anya veszi igénybe a szülési szabadságot, akkor az apa részére, ha az apa veszi igénybe a szülési szabadságot, akkor az anya részére. A program célja, hogy mindketten otthon lehessenek életük egyik legfontosabb feladatánál. A Magyarországon idén nyáron induló program keretében a többlet kedvezményt akár örökbefogadó szülők is igénybe vehetik. 

A cég március elején jelentette be legújabb esélyegyenlőségi kezdeményezése hazai elindítását, amelynek keretében az újdonsült családoknak nyújtanak nem mindennapi támogatást. A vállalat idén júliustól a szülői szabadságra távozó fél partnere számára is - amennyiben az anya veszi igénybe a szülési szabadságot akkor az apa részére, ha pedig az apa van otthon a babával, akkor az anya részére- 16 hét, 100 százalékos fizetett szabadságot biztosít gyermekük születését követően. 

A munkaerőpiac legfontosabb kérdéseiről is szó lesz a Portfolio májusi HR Revolution 2020 konferenciáján.

ÁTTEKINTÉS   |   PROGRAM   |   ÁRAK   |   JELENTKEZÉS

Mindezeken felül a szülési szabadságon lévő kollégái juttatását kiegészíti a gyermekgondozási támogatás és a szülési szabadság előtti munkabér különbözetével. A program célja, hogy senkinek se kelljen lemondania az együtt töltött időről a gyermek születését követő érzékeny időszakban. A kezdeményezés feltételei vonatkoznak az örökbefogadó szülőkre is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A vállalat vallja, hogy a lehetőségek mindenkit megilletnek, legyen szó munkáról vagy családi életről.

Címkék:
hrcentrum, Vodafone, szülési szabadság, nőnap, portfolio konferencia, esélyegyenlőség,