Itt a bizonyíték: ennyit fizet a kezdő raktárosoknak az Aldi

Pénzcentrum2018. október 22. 16:00

A legnagyobb közösségi oldalon kiszúrt aldis álláshirdetés szerint, a diszkont 3x5 órás heti műszakra is keres raktárosokat, akiknek 102 101 forint fizetést ajánlanak havonta. Az Aldi ezen felül több munkarendben is toboroz ugyanerre a pozícióra, a hivatalos oldaluk szerint keresnek 6, illetve 4 órában is embert. Pontos juttatási csomagok a cikkben.

Az ágazatokon átívelő magyarországi munkaerőhiány egyik kézzel fogható következménye, hogy a vállalatoknak szabályszerűen versengeniük kell a jó minőségű munkavállalókért. Az egyre fokozódó versenyhangulatot pedig már az álláshirdetésekben is tetten érhetjük. Egyre több hazai munkáltató dönt ugyanis amellett, hogy a fizetést és az egyéb juttatási csomagot kendőzetlenül feltünteti a hirdetményében. 

Egy ilyen hirdetést szúrtunk most ki a Facebookon, melyben az Aldi 3x5 órás éjszakai műszakban keres raktárosokat. A hirdetményben havi bruttó 102 101 forintot ajánlanak 20 munkanapos hónappal számolva, havi 12 napi, 5 órás beosztás szerinti jelenlét esetén, éjszakai pótlékkal és beépített cafetériával.

A hirdetésben szereplő linken egyébként további aldis pozíciókat is találtunk, így például a diszkont éjszakai raktárosokat keres - a már bemutatott 3x5 órás munkaidő mellett - 6 vagy 4 órás műszakra is:

  • 6 órás műszak esetén 19:30-tól 02:00-ig kell dolgozni havi bruttó 204 202 forint kezdő fizetésért. Amihez még + nettó 6 250 cafeteria és 4 000 forint Erzsébet-utalvány Plusz kártya jár havonta.
  • A négy órás műszak 19:30-tól 23:30-ig tart, és havi bruttó 136 135 forintot kínálnak az elvégzett munkáért. Ehhez a bérhez havonta nettó 4 176 forint cafeteria és 3 000 forint Erzsébet-utalvány Plusz juttatás tartozik. 

A raktáros munkakör feladatai a "rekeszek/kartonok raklapra történő összepakolása, a bolti rendelések összekészítése", valamint a "göngyölegek válogatása". A diszkont szerint az ideális jelölt:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

  • megbízható
  • hosszú távra tervez
  • jó munkakörnyezetre vágyik
  • akár tömegközlekedés nélkül is meg tudja oldani a munkába járást.

A munkavégzés helye minden esetben Biatorbágy.

Címkék:
hrcentrum, karrier, pénzcentrum.hu, aldi, diszkont, munkaerő, munkaerőhiány, raktáros,