Fordulat a Lagzi Lajcsi-perben: "Áldozat vagyok, nem elkövető!"

Pénzcentrum2018. május 23. 11:00

A napokban folytatódott Lagzi Lajcsi közműlopási kálváriája. Két és fél évvel a közműlopási ügy kirobbanása után ugyanis megkezdődött a mulatós legenda büntetőtárgyalása, melynek első napján a zenész ártatlannak vallotta magát és feleségét is.

Két és fél évvel a közműlopási ügy kirobbanása után megkezdődött Galambos Lajos büntetőtárgyalása, ahol felesége is vádlott. A tárgyaláson sem a zenész, sem pedig a felesége nem tett vallomást, arra hivatkozva, hogy a védőügyvédjük nem tudott felkészülni a 44 ezer oldalas iratanyagból.

Bár vallomást nem, panaszt tett Galambos Lajos, mely során a bíróság előtt olvasta fel nyilatkozatát, amiben továbbra is ártatlannak vallotta magát : "Áldozat vagyok, nem elkövető!" - olvaste fel a zenész a tárgyalásán. A Borsnak tett nyilatkozatában pedig a muzsikus kiemelte feleség ártatlanságát is.

Ellenem valóban összehordtak ezt-azt, és ha rajtuk múlna, lehet, hogy fel is akasztottak volna. Boglárkának viszont nincs mit bebizonyítani, a vele szembeni vádirat megdöbbentő, elképesztő volt végighallgatni ezt a rengeteg csúsztatott és valótlan információt

- mondta el a mulatós legenda.

Régóta gyűrűzik az ügy

Korábban a Pénzcentrum is többször beszámolt a Lagzi Lajcsi ügyről. Mint ismeretes a Budaörsi Járási Ügyészség Galambos Lajost tettestársként üzletszerűen, jelentős érték ellen elkövetett lopással és társtettesként vesztegetéssel vádolta meg. Az ok pedig az volt, hogy mocsai birtokán, valamint a nevéhez köthető Boglárka Apartmanban illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók. A vádirat szerint egyébként a zenész 81, míg felesége 35 millió forint kárt okozott a közműszolgáltatóknak.

(Borítókép: MTI Fotó - Lakatos Péter)
Címkék:
hrcentrum, gáz, karrier, pénzcentrum.hu, lopás, villany, áram, lagzi lajcsi, galambos lajos, közműlopás, közműszolgáltató,