250 ezres nettó, 4 napos munkahét: eladót keresnek a magyar kisvárosban

Pénzcentrum2018. január 29. 16:28

Ugyan még csak január végén járunk, de van, ahol már most keresik a pultosokat az idei tavaszi-nyári szezonra. A fizetés pedig olyan, amilyen. Mutatjuk!

"Pultos Állás Fagyizóban: Nettó 250.000ft/hó + utazás térítése (...) Heti 40 órás munkahét..." - ezzel a felhívással jelent meg a nyírteleki Édes Élet Kézműves Fagyizó álláshirdetése a Facebookon, szúrta ki a Pénzcentrum. Íme a teljes hirdetés:

Loading...

Tekintve hogy a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) legfrissebb adatai szerint a pultosok átlagosan 145228 forintot visznek haza Magyarországon, a 250 ezres nettó elsőre egész szép summának tűnik. Fontos azonban megjegyezni, hogy szezonális munkáról van szó, ezért 7 hónap után búcsút intenek az újdonsült kollégának - ezt a hirdetésben is kiemelik.

Loading...

Ismerős? Nos, éppen a fent vázolt helyzet miatt van már évek óta soha nem látott feszültség a balatoni munkáltatók és az alkalmazottak között is. Hiába lehet ugyanis néha egész szép összegeket vendéglátósként megcsípni a magyar tenger parján, mivel a szezon csak pár hónapig tart, így nem éri meg erőlködni. Erről ITT és ITT olvashatsz bővebben.

Címkék:
karrier, fagyi, munka, büfé, fagylalt, szezon, fagyizó, pultos,