Leesik az állad: ennyiért hakniznak Kordáék és Csepregi Éva

Pénzcentrum2017. december 4. 14:30

Irigylésre méltó összegeket keresnek a hazai sztárok egy-egy fellépéssel. Kiderült, ki, mennyiért hajlandó szórakoztatni a közönséget.


Közelednek az ünnepek, ezzel együtt a hazai zenészek naptára is megtelik: itt a céges bulik időszaka, sokan adnak nagyobb, évzáró koncertet is, de van, aki a különböző karácsonyi vásárokon is fellép. A Bors kíváncsi volt, mennyit keresnek a hazai énekesek egy-egy fellépés során.

A lap megkereste Csepregi Évát, aki elárulta, minimum 350 ezer forintot kér a koncertért, de a körülményektől függően ez az összeg nőhet. 

Nem mindegy, hogy egy fesztiválon vagy egy klubban kell fellépni, és természetesen az is fontos tényező, hogy milyen időszakban és melyik városban. A rendezvény jellegét is figyelembe kell venni, mert más az ár, ha egy koncertről van szó vagy egy ki­sebb fellépésről

- nyilatkozta a Borsnak a Neoton énekesnője, akinek egyébként decemberben összesen 13 fellépése lesz.

Lehet, hogy többet érünk, de 400 ezer Ft+áfa az az összeg, amit bárhol alkudozás nélkül, boldogan kifizetnek nekünk. Ez egy minimum ötvenperces, fél-playback fellépést jelent, ami a technikus, a sofőr, Klárika és az én honoráriumomat tartalmazza

 - mondta ezt már Korda György.

Egy este alatt megkeresik mások havi fizetését

Panaszra tehát a hazai énekeseknek nincs sok okuk. Korda Györgynek, Balázs Klárinak és Csepregi Évának még akkor is százezrek maradnak a szebében egy-egy fellépés után, miután kifizették a sofőrt vagy a technikust.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

JÓL JÖNNE 300 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (THM 13,81%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, a Budapest Bank, illetve a Provident gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Ráadásul a sztároknak általában havonta több fellépésük is van, míg egy átlagember havonta egyszer kap fizetést. Nem kérdés, hogy az ismertebb hazai énekesek a magyar átlagfizetés többszörösét keresik meg havonta: 2017 szeptemberében a bruttó átlagkereset 292 900 forint volt, nemzetgazdasági szinten az átlagos nettó kereset családi kedvezmény nélkül 194 800 forint volt.

Címlapkép: Koszticsák Szilárd / MTI

Címkék:
fizetés, gázsi, fellépés, énekes, céges buli, sztárgázsi, sztárok,