Facebook posztja miatt rúgták ki: máris van új munkahelye

Pénzcentrum2016. november 7. 18:03

A folyamatos túlórázás ellen írt posztot Nábrádi Attila, aki emiatt elvesztette akkori munkáját a LuK Kuplunggyárban. A történetéről akkor számos sajtó beszámolt, a legújabb hírek azonban Attilának máris sikerült új munkahelyet találnia.

Október közepén attól volt hangos a sajtó, hogy egy szombathelyi férfi Nábrádi Attila azért vesztette el a munkáját a megye egyik legnagyobb foglalkoztatójának számító LuK kuplunggyárban, mert a folyamatos túlóráztatás ellen írt egy posztot a közösségi oldalára.

Az elbocsátott Nábrádi Attila nemrég ismét írt egy bejegyzést, de ezúttal már jó hírekkel szolgált azoknak, akik követték, hogy mi lesz vele a szabad véleménynyilvánítása után - írja a nyugat.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Loading...

 

Címkék:
karrier, facebook, munkáltató,