Meglepő kijelentést tett az RTL sztárja: ezt kevesen merik bevállalni

Pénzcentrum2016. augusztus 30. 17:14

Peller Anna és férje olyan döntést hoztak, melyet egyelőre kevesen mernek bevállalni. A férje már két éve GYES-en van. Mit gondolnak a magyarok arról, ha az apa megy GYES-re? Ezt is mutatjuk.


Peller Anna férje már két éve GYES-en van - szúrta ki a Pénzcentrum a 24.hu-n. A sztár elmondta, hogy

Fordítottan élünk, mint egy normális család. Miki az anya, ebben a helyzetben, ugyanis ő van otthon gyesen Annabelléval.

Ebben a kérdésben egyébként megengedőbbek a magyarok, mint azt elsőre gondolnánk. Egy korábbi cikkünkből legalább is ez derült ki.

KATTINTS! Óriási tabu dőlt meg: erre senki sem számított a magyar férfiaktól

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
Loading...

Mennyi is a GYES?

A GYES összege a mindenkori minimum nyugdíj, mely 2016-ban 28 500 forint. Ahány gyermekünk van, ezt az összeget annyiszor kapjuk meg, ráadásul ezt az anya, az apa vagy a nagyszülők is igénybe vehetik.

Címkék:
karrier, gyes, munka, férfi, gyermekgondozás, nemek,