Videón a Balaton Sound drogdílere: ennyi készpénzt is ritkán lát az ember

Pénzcentrum2016. július 10. 17:51

Két somogyi rendőrkapitány fogott el a Balaton Sound bejáratánál egy külföldi drogdílert; a 25 éves férfinél rengeteg kábítószert és készpénzt találtak. Az esetről videófelvétel is készült.

Zamárdiban, 2016. július 8-án 22 óra 28 perckor egy rendezvény bejáratánál a külső biztosítás parancsnokaként látott el szolgálatot a siófoki rendőrkapitány, Kasznár Gyula r. alezredes, amikor egy gyanúsan viselkedő személyre lett figyelmes. Igazoltatni akarta, de ekkor a férfi megkísérelt elmenekülni, azonban a marcali rendőrkapitány, Bene Zsolt r. alezredes, valamint Fürst Dávid r. főhadnagy és Harangozó Imre r. főtörzsőrmester segítségével még a helyszínen elfogták a 25 éves külföldi állampolgárt

- olvasható a rendőrség honlapján.

A rendőrök a drogdílert megmotozták, és csomagmegőrzőjét is átvizsgálták, amelynek során több műanyag tasakban kábítószergyanús tablettákat, valamint nagy mennyiségű készpénz találtak.

A rendőrök H. M.-et előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt jelzett. A nyomozók a férfit kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.

Címkék:
karrier, Balaton, balaton sound, drog, kábítószer, drogfogyasztó, drogdíler, őrmester,