Diákoknak is adna munkát a MÁV

Pénzcentrum2016. június 16. 19:06

A Fürge Diák Iskolaszövetkezettel együttműködve a MÁV-START idén is ajánl nyári munkát diákoknak. Vonatokon és balatoni, velencei-tavi állomásokon dolgozhatnak a fiatalok - írja közleményében a MÁV.

A múlt évhez hasonlóan idén is jelentős utasforgalomra számít a nyári balatoni idényben a MÁV. A balatoni utasforgalom zökkenőmentes lebonyolítása érdekében június 20-tól diákmunkákat hirdet a Fürge Diák Iskolaszövetkezetekkel együttműködve. A társaság ügyfélszolgálatosokat, állomási segítőket, kerékpáros segítőket, valamint a kijelölt IC vonatokra hangosbemondó munkatársakat keres. A diákok majdnem az összes balatoni állomáson, illetve a Velencei-tónál kijelölt nagyobb vasútállomásokon vállalhatnak feladatokat.

Nemcsak idényjellegű, hanem folyamatos munkát is kínál a vasúttársaság a fiataloknak.

A foglalkoztatás a Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül történik, ami előzetes regisztrációhoz kötött. A diákokat felkészítést követően napi 8-12 órában foglalkoztatják, személyes kompetenciaként határozott fellépést, konfliktuskezelést, jó kommunikációs készséget várnak el tőlük, illetve bizonyos munkakörök esetén pedig 18. betöltött életévet és idegennyelv-ismeretet is.

Címkék:
MÁV, Balaton, diákmunka, nyári szünet, nyár, diák, fürge diák iskolaszövetkezet,