Súlyos részletek derültek ki Ördög Nóra karrierjéről

Pénzcentrum2016. április 14. 16:51

Ördög Nóri manapság reggeltől estig dolgozik, és szinte alig alszik a sok tennivaló miatt. A műsorvezető azt mondja nincsen a végkimerülés határán, és igyekszik fenntartani az egyensúlyt. Erre pedig manapság kevesen figyelnek, pedig a munka-magánélet egyensúlyának megszűnése komoly gondokat okozhat.

Ördög Nóra manapság az egyik legfoglalkoztatottabb televíziós, a hamarosan adásba kerülő műsorának felvételei miatt pedig most komoly súly nehezedik rá a munkahelyén, ugyanis jelenleg reggeltől estig dolgozik szinte megállás nélkül.

A műsorvezető a hot! magazinnak mesélte el, hogy vannak laza időszakok is, de a műsorkészítés időszaka bizony emberpróbáló.

Nem szoktam panaszkodni, de mostanában tényleg érzem, hogy elfáradtam. Szerencsére tudok aludni, tudom, hogy mennyi a minimális alvásigényem, amivel még el tudok "ketyegni". Ha öt órát alszom, az szuper, de például tegnap is csak hármat sikerült.

- mesélte Nóri a lapnak.

Nóri tudja, nem szerencsés, ha kizsigereli a szervezetét, de igyekszik tartani az egyensúlyt. Elmondása szerint pedig nincsen a végkimerülés határán, hiszen őt a munka élteti.

Veszélyes is lehet, ha túl sokat dogozunk

Ördög Nóra nagyon jól teszi, hogy igyekszik megtartani a egyensúlyt a munka és a magánélet között, ugyanis a megfelelő egyensúly felborulása komoly negatív stressz forrást jelent, ez pedig életünk mindkét területére nagy hatással van.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A munka-magánélet egyensúlyának megszűnése nagyobb leterheltséget okoz, és az időbeosztás felborulásához, valamint viselkedésbeli változás miatti konfliktusokhoz is vezethet a családban és a munkahelyen egyaránt. Ezek a konfliktusok alapvető kihatással vannak a családi és társas életre, valamint a munkahelyi teljesítőképességre, ezért az egyénnek és a munkáltatónak egyaránt érdeke a munka és szabadidő egyensúlyának fenntartása.

Sokan a szabadidejükben is dolgoznak...

Az elmúlt két évtizedben pedig radikális változás ment végbe a munkaerő piacon. A hagyományos egykeresős családmodellt felváltotta a kétkeresős, az egyedülállók aránya egyre pedig egyre magasabb. Egy korábbi, az európai munkakörülményeket vizsgáló felmérés szerint

a több mint heti 48 órában dolgozó európai munkavállalók 20 százaléka, míg a 40-47 órát dolgozók 18 százaléka végez a szabadidejében is hetente legalább egyszer munkát.

A munkavállalók mintegy ötöde azt állítja, hogy életében nincs egyensúlyban a munka és a magánélet, ez legnagyobb arányban a gyermekes, 35-49 év közötti férfiak számára okoz problémát. A nők közül a 35 év alatti és a 35-49 éves korosztály 17 százaléka állította, hogy a munkával töltött órák számát túlsúlyban érzi a családdal vagy társas kapcsolatokkal töltött idővel szemben.

Címkék:
karrier, munkahely, stressz, magánélet, alvásigény,