A Barátok közt sztárjának drámája: nagy szegénységben él

Pénzcentrum2014. november 9. 15:01

Mindennap küzd az életben maradásért a Barátok közt korábbi szereplője. Csifó Dorinát férje elhagyta, így nyugdíjas szüleire támaszkodik, hogy gyermeke ne szenvedjen hiányt semmiben.

A nyugdíjas szülők mindenben támogatják az egykori tinisztárt, akinek nincs állandó munkahelye. Ám helyzetüket az is nehezíti, hogy a lány édesapja nem olyan régen agyvérzést kapott, így minden feladat a család női tagjaira hárul - írja a Bors.

A Barátok közt egykori Noémije 2003-ban tűnt fel a képernyőn, az akkor még 15 éves kislány a nézők szeme előtt cseperedett fel. Majd 2007 őszén kilépett a sorozatból, hogy zenei karrierjét építgesse. Ám sajnos profizmusa ellenére énekesnőként nem futott be akkora karriert, mint azt remélte.

Hol élnek a legszegényebb magyarok 2014-ben?

A szegénység egyik mérőszáma lehet az úgynevezett vásárlóerő. A vásárlóerő a hivatalos meghatározás szerint az adózás után, egy főre jutó, elméletileg elkölthető jövedelmet jelenti. Egy friss felmérés szerint ebben áll pocsékul Magyarország: a legtöbb szomszédunk, a balti államok, sőt már Törökország is megelőznek minket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A teljes listához KATTINTS IDE!

Ha az európai (tehát nem EU-s) vásárlóerőt vesszük 100-nak, Magyarország mindössze 37,7-et ér el (tavaly ugyanez a szám 38,2 volt).

A legszegényebb magyar települések az északkeleti és a délnyugati határ közelében vannak; egyértelműen nő a különbség a leggazdagabb és a legszegényebb térségek között.

Címkék:
karrier, szegénység, sztár,