10 milliókat kaszál a mulatós zene királynője

Pénzcentrum2014. augusztus 29. 17:30

Nagy változtatásokat tervez szeptembertől a Nóta TV. Új műsorok, átalakuló műsorrend, és még a csatorna neve is más lesz. Ezentúl Sláger TV-ként fut majd. Bangó Margit műsorvezetésbe kezd, 20 millió forintért vállalta.

Új műsorok indulnak a Nóta TV-n, többek között a Kossuth-díjas Bangó Margitnak is önálló beszélgetős műsora lesz. Bangó szerződtetése egyben azt is jelenti, hogy elfoglalja azt a műsorsávot, amiben Jolly és Suzy Pertu parti című műsora fut, ezt ugyanis le akarják venni a műsorról - írja a Blikk.

Titkos informátorra hivatkozva írta meg a lap, hogy Bangó nem is keveset keres majd a tévézéssel, 15 és 20 millió forint közötti összegért vállalta a műsort. Azt nem tudni, hogy ez az összeg mennyi munkáért, mennyi időre szól. Vajon egy egész évadra, vagy rövidebb időszakokért kap ennyit? Annyi bizonyos, hogy az énekesnő heti két alkalommal lesz látható a képernyőn, és sztárvendégekkel beszélget majd.

A pletykák nyomán a lap megkereste a csatorna tulajdonosát, Sándor Tündét, aki leszögezte, a Pertu partit nem veszik le műsorról, és nem kíván elárulni semmilyen részletet Bangó szerződésével kapcsolatban. Így az összeg nagysága sem nyert megerősítést.

Bár Bangó fizetése kiemelten magas jövedelemnek számít, Magyarországon is emelkedik az átlagfizetések összege. Például a pénzügyi szektorban dolgozók 535 ezres bruttó fizetéssel, a gyógyszergyártásban dolgozók 518 ezer havi jövedelemmel, a kommunikációs szakmabeliek pedig 504 ezer forintos bérrel számolnak. Ezek a számok azt mutatják, hogy az év első három hónapjában átlagosan 1,8 százalékkal emelkedtek a bruttó átlagkeresetek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
karrier, celeb, tévé, átlagfizetések magyarországon,