Elképesztő pénzeket keres a mulatós zene hercegnője

Pénzcentrum2013. július 13. 16:05

Nótár Mary az egyik legnépszerűbb és az egyik legjobban kereső sztárja a mulatós popzenének. Nem véletlen, hogy akár milliókat is megkeres fellépéseiből - havonta.

A mulatóshercegnő naptára szeptember végéig betáblázott. Van olyan nap, amikorra egyszerre három-négy fellépést is elvállal.

A Blikk úgy tudja, hogy Nótár Mary egy-egy nagyobb szabású, élő zenekaros, 40 perces fellépésért 180 ezer forintot kap, ami akkor is szép summa, ha tudjuk, a gázsiból a zenészek és a menedzsment tagjai is részesülnek. Mary félplaybackes bulikat is vállal, természetesen valamivel kevesebb pénzért, ami 150 ezer forintot jelent az ő esetében.

Nótár Mary júliusi időbeosztása is sűrű: e a hónapban nyolc élő zenekaros fellépést, illetve öt félplaybackes haknit kötött le a menedzsere, ami azt jelenti, hogy mintegy 2,1 millió forintot keres a mulatós zenével.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nótár Mary milliós fizetése annak fényében is különösen szép teljesítmény, hogy a legtöbb előadóművész csökkenteni volt kénytelen a fellépti díját. Felmérések szerint ez nem véletlen, hiszen mi magyarok egyre kevesebbet költünk szórakozásra, pihenésre. Egy online felmérés szerint például a bevételeink mindössze 2 százalékát fordítjuk pihenésre/szórakozásra.

Címkék:
karrier, celeb,