Milliós luxusszülés vár a Barátok közt sztárjára

Pénzcentrum2013. május 4. 13:08

Luxus-magánkórházban hozza világra kisfiát a Barátok közt sztárja. Som-Balogh Edina a babája és saját maga biztonsága érdekében döntött így.

Som-Balogh Edina már jó ideje nem látható a Barátok köztben, hiszen hamarosan világra hozza kisfiát, Noelt. A szép kismama terhessége utolsó heteiben már csak a születendő babára koncentrál.

A Bors megtudta, hogy az RTL napi sorozatának sztárja egy Budapest környéki magánkórházban hozza világra első gyermekét. - Edina és Krisztián a baba biztonságát tartja a legfontosabb szempontnak. Ebben az intézményben pedig elismert szakemberek dolgoznak, akik a várandósság alatt is eloszlatták Edina minden kételyét, és arra is van lehetőség, hogy a köldökzsinórvérből az őssejteket levegyék.

Aztán az is fontos a számukra, hogy ebben az intim időszakban anyuka és babája a legnagyobb nyugalomban és biztonságban lehessen, hiszen ilyenkor akármilyen kedves is a rajongók érdeklődése, az is zavaró lehet - mondta el a lapnak egy a családhoz közelálló ismerős.

A színésznő aggályai tökéletesen érthetőek, hiszen egy közkórházban hiába van lehetőség külön szobát kérni, az esti fürdetésnél, a vizsgálatoknál az újszülötteket elviszik a csecsemőosztályra, ahol már a kismamák találkoznak egymással. Ráadásul ott egy csecsemős nővéren több kismama osztozik. Míg az Edináék által választott intézményben több ápolónő is segít a fiatal anyukának.

Milliós tétel is lehet

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki magánkórházban vállalkozik a szülésre. A Pénzcentrum.hu információi szerint a természetes úton történő szülés 400 ezer forinttól indul, a császármetszés 80-100 ezer forinttal drágább a hazai magánkórházakban, a szülésvezetés díja 100 ezer forint.

A szülésfelkészítés 5-10 ezer forint alkalmanként, a választott orvos díja 50 ezernél kezdődik. A köldökzsinórvér és csonk megőrzés 350-550 ezer forint közötti összegért kérhető a privát egészségügyi intézményekben, ahol természetesen minden kórházban töltött nap után is fizetni kell, alsó hangon 30-50 ezer forintot.

Címkék:
biztosítás, karrier, szülés, barátok közt,