Gyorshír! Megint beszólt a bankároknak Pataky Attila

Pénzcentrum2012. november 13. 18:04

Ismét pénzügyi kérdésben szólalt meg Pataky Attila, az Edda Művek legendás frontembere.

Inog a világ címmel megjelent az Edda Művek 31. lemeze, amelyet a zenekar december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában mutat be a rajongóknak. "Harapósra sikeredett a lemez, a lírai dalok és a keményebb zenék egyaránt megtalálhatóak rajta. Szövegeimben határozottan állást foglalok arról, hogy a jelenlegi világrend szétesőben, és egy új, élhetőbb és boldogabb van születőben" - mondta Pataky Attila, az Edda Művek frontembere az anyag keddi budapesti sajtóbemutatóján.

"Szerencsés vagyok, zenélhetek, és ez az embereket érdekli. Biztos vagyok abban, hogy a pénzorientált világ helyett hamarosan a szív és a lélek időkorszaka következik, az Aréna-koncerten megmutatjuk a kaput ebbe az irányba" - fogalmazott Pataky Attila.

Nem először szólalt meg pénzügyekben

Az énekes már korábban is megszólalt gazdasági kérdésekben, néhány hónapja egy bankárral is összetűzésbe került.

"Viselkedésemmel a napokban leptem meg egy nagyon jó módú pénzembert. Éppen arról beszélgettünk, hogy ma milyen küszködés, félelem és szorongás közepette léteznek családok. Ő azonban ezt a témát elég félvállról kezelte. Bírtam egy ideig, amikor hirtelen a fiatalkoromból hozott vehemencia is megjelent. Rámozdultam és megkérdeztem tőle indulatosan: "na, és mit szólnál, ha jól pofán vernélek? Kaptál te már pofont életedben, tudod, hogy fáj az? Mikor voltál utoljára éhes? Volt olyan, hogy egy szendvicset meg akartál venni, és nem tudtad?" - idézte fel Pataky a szituációt egy TV műsorban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A rocker szerint a bankár azt válaszolta neki, hogy "őrült". Erre Pataky úgy reagált: "szenvedélyes vagyok, őrült az te vagy, mert nem látod a valós világot, és azt is megmered magadnak engedni, hogy ezt ilyen módon közöld."

Pataky Attila később elismerte, nem így kellett volna elintéznie a dolgot, hanem a szeretet oldaláról megközelíteni és félrehívni - vallotta be a műsorban az Edda frontembere, aki gyermekkorára vezeti vissza indulatossága gyökereit.

Címkék: