Kiderült: ennyit keres VV Jerzy

Pénzcentrum2011. április 14. 16:58

A villa szépfúja sohasem tagadta, hogy mielőtt beköltözött a luxusbörtönbe, vetkőzéssel kereste a kenyerét. Arról viszont nem sokat beszélt, hogy mennyire sikeres volt a chippendale-szakmában.

Egy, a Blikknek nyilatkozó "szemtanú" beszámolója szerint Jerzy tarifája két évvel ezelőtt ötvenezer forint volt, a táncos fiú két óra alatt keresett ennyit. Vélhetően televíziós szereplése miatt ez az összeg jóval magasabb lesz majd, ha Jerzy visszatér a chippendale világába.

Mennyit keres Alekosz? KATTINTS!

Az internetes hirdetések tanúsága szerint jelenleg is 25-30 ezer forinttól kezdődik egy chippendale show, igaz, ezekért nem két órás, mindössze 15-30 perces produkciót kaphatunk. Az egyik, kimondottan lánybúcsúkra szakosodott honlap így ír le egy ilyen fellépést: "A szólók többnyire valamilyen férfiideál megformálásával egy viharos szerelem megszületésétől a beteljesülésig tartó időszak jellemző motívumait mutatják be, az előadó személyiségén keresztül, a közös számok pedig egyenruhás tisztelgések a női nem előtt, néhol a tánc, néhol a drámai történet dominanciájával." 

A KSH adatai szerint idén januárban 140 ezer forint volt a nettó átlagkereset az összes munkavállalóra vetítve (családi adókedvezmény nélkül). A Pénzcentrum.hu számításai szerint VV Jerzynek eddig 3 fellépésre volt szüksége, hogy megkeresse ezt az összeget. Minden bizonnyal azonban ismertségének köszönhetően ezentúl 1-2 fellépéssel, akár bő egy óra alatt is elérheti az átlagot.

A legjobban fizető gazdasági ág a legutóbbi felmérések szerint a pénzügyi, biztosítási tevékenység volt (477 500 forint), ezt az információ és kommunikáció (397 600 forint), valamint a villamosenergia-, gáz-, gőzellátás követte (333 500 forint). A legkevesebbet a szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás (124 800 forint), illetve a mezőgazdaság, erdőgazdálkodás, halászat (139 100 forint) ágakban dolgozók kerestek.

Címkék: