Szexi szöszi állást keres, extrém módszerrel + videó

Pénzcentrum2011. március 29. 17:12

Különös módját választotta az álláskeresésnek egy debreceni hölgy. A fiatal nő a zsúfolt belvárosban, egy táblával a nyakában próbált munkát találni.


A hölgy a Haon.hu-nak elmondta, az álláskeresés szinte minden formájával próbálkozott már - de nem járt sikerrel. A debreceni belvárosban fél óra alatt két névjegykártyát is kapott, többen pedig együttérzésükről biztosították. A lap úgy tudja, a közterület-felügyelők viszont megbüntették a nőt.


A Foglalkoztatási Hivatal adatai szerint február végén az álláskeresők száma 673,6 ezer fő volt, ami az előző hónaphoz képest 1,6%-os (10,7 ezer fős) csökkenést, az előző év azonos időszakához képest pedig 2,2%-os (14,6 ezer fős) emelkedést mutatott.


Legnagyobb számban álláskeresőt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében találunk, előbbiben 80,4 ezer főt, utóbbiban 70,0 ezer főt. Egy hónap alatt az álláskeresők száma a férfiaknál 1,7%-kal, a nőknél 1,4%-kal, a szakképzetleneknél 2,2%-kal csökkent, míg a diplomásoknál 1,3%-os emelkedés figyelhető meg.

Címkék: