Így lesz a kínaiból világmárka: lebukott a hamisító üzem

Pénzcentrum2011. március 5. 10:02

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei váratlan jövedéki ellenőrzést tartottak egy Páhi belterületén található magáningatlanon.

A pénzügyőrök ellenőrzésük során jövedéki terméket ugyan nem találtak, azonban a lakóépület mögötti raktárhelyiségből 20 db műanyag zsákból összesen 762.396 db, különböző világmárka megnevezését tartalmazó bevarrócímke, valamint az ezek előállításához szükséges több mint 16.000 db mikrofilm és nyomóklisé, illetve a feldarabolásukhoz szükséges berendezés került elő.

 


A jogvédett termékek előállításához az ellenőrzött személyek engedélyt bemutatni nem tudtak.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


A pénzügyőrök a közel 8 millió forint értékű márkavédett címkéket, valamint a hamisított termékek előállításhoz szükséges eszközöket lefoglalták, az ingatlan tulajdonosa ellen az iparjogvédelmi jogok megsértése bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságához - közölte Suller György Attila, a NAV vám- és jövedéki szóvivője.

 

Címkék: