Cafeteria-kártya: folyamatosan bővül az elfogadóhelyek köre

Pénzcentrum2011. február 19. 08:02

A tesztidőszak sikeres első szakaszát követően immár országszerte több ezer elfogadóhelyen használhatók a Multi-Pay kártyák. A múlt év végén bemutatkozott többfunkciós plasztik lap iránt továbbra is növekvő érdeklődés tapasztalható, hamarosan újabb kereskedelmi láncok társulnak a rendszerhez.

A cafeteria szolgáltatások felhasználásának egyszerűsítésére magyar szakemberek által kidolgozott kártya több különböző egyenleget képes kezelni egyetlen adathordozón. A kártyabirtokosok a Patikapénztár elfogadóhelyeire épülő hálózaton, mintegy 12 000 üzletben és szolgáltató helyen élhetnek a papír alapú utalványokat felváltó lehetőséggel.

A rendszert működtető társaság adatbázisában folyamatosan bővül azon üzletek listája, ahol az elmúlt hetekben sikeres tranzakciókat bonyolítottak a kártyákkal az ételfogyasztásra szóló keretek terhére. E téren újdonság, hogy a Multi-Pay Cafeteria kártya étkeztetés kerete élelmiszereken túl további, az egészséges táplálkozást szolgáló termékek vásárlására is felhasználható. Jelenleg 21 patika valamennyi emberi fogyasztásra alkalmas termékét (többek között vitaminok, táplálék-kiegészítők) is meg lehet vásárolni.

A tesztüzem február végéig hátralévő időszakában folyamatosan zajlik a rendszer finomhangolása, amely elsősorban az elfogadóhelyeken elhelyezett elektronikus terminálok (POS) pontos beállítását jelenti. A már megkötött szerződések értelmében február végére 12 000 elfogadóhelyen lesz használható a Multi-Pay kártya.

 

Címkék:
patikapénztár,