Kiderült: ennyit keresnek az X-Faktor magyar sztárjai

Pénzcentrum2011. január 14. 04:44

Szépen keresnek az X-Faktor énekesei: a legdrágábbak Wolf Kati és Takács Nikolas, akik 175000+ÁFA plusz útiköltségért lépnek fel.

A Velvet információi szerint a fellépések minden esetben félplayback produkciók, ami azt jelenti, hogy az énekes viszi magával a zenei alapot valamilyen adathordozón, és a rendezvény helyszínén élőben énekel rá.


Az X-Faktor versenyzőit a Gold Record közvetíti ki. A legdrágább énekesek Wolf Kati és Takács Nikolas, akik 175000+ÁFA plusz útiköltségért lépnek fel. A versenyzőknek kilométerenként 80-90 forint útiköltséget számolnak fel.

A legolcsóbbnak Domokos Fanni számít, aki 95000 plusz áfáért zenél. Aki a Non Stop akapelláját akarja hallgatni, annak alapáron 250000+ÁFA-t kell kifizetnie, a Summer Sisterst viszont már kevesebb, mint fele ennyi pénzért megkaphatjuk.


Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A fellépések itt is 30 percesek, és általában Budapest 150 kilométeres körzetére érvényesek az árak. Ennél távolabbi, esetleg külföldi fellépések esetén további egyeztetésekre van szükség.

A fenti összeg nem teljes egészében az előadót illeti, egy részét a közvetítőiroda kapja.

Címkék: