A milliárdosok is kedvelik a gömbölyded formákat - íme a bizonyíték

Pénzcentrum2010. október 8. 16:02

Mint minden évben idén is kiadta a leggazdagabb angliai klubtulajdonosok 100-as listáját a FourFourTwo magazin.  A Manchester City tulajdonosa, Mansour bin Zayed al Nahyan sejk megőrizte első helyét és tekintélyesen gyarapította vagyonát, majd őt követi a Queen's Park Rangers-be fektető indiai származású Mittal család. Abramovicsot az üzbég-orosz Alisher Usmanov taszította le a dobogóról.

A vezető arab sejk vagyona több mint 2,5 szerese a pár éve még élen álló orosz milliárdos Abramovicsénak. A második helyen a Mittal család áll, akik közösen tulajdonolják a Buzsáki Ákossal is felálló Queen's Park Rangers-t a volt Renault F1-es vezérrel, Flavio Briattorevel és a száguldó cirkusz urával, Bernie Ecclestonenal. A harmadik helyre az orosz iparmágnás, Alisher Usmanov tört fel.

A korábbi évekhez hasonlóan a focisták rangsorát az amerikában játszó David Beckham vezeti két manchesteri játékos, Michael Owen és a harmadik helyre feljövő Rio Ferdinand előtt.

A menedzserek versenyében továbbra is az angol szövetségi kapitány, az olasz Fabio Capello az éllovas 36 millió fontos vagyonával, míg őt követi Roy Keane (28 milliárd) és a jó öreg manchesteri Sir Alex (26 milliárd).

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék: