Nyugdíjba vonul a Raiffeisen vezető: itt az utód

Pénzcentrum2010. június 22. 10:32

Martin Melkowitsch-ot (43) nevezték ki a Raiffeisen Bank vezérigazgató-helyettesévé. Az új vezető a nyugdíjba vonuló Verő Pétert utódjaként 2010. szeptemberétől felel a bank informatikai és operációs területeiért.

Martin Melkowitsch 1995-ben szerzett mérnöki diplomát a Bécsi Műszaki Egyetemen, ezt követően az egyesült államokbeli IMADEC Business School of Hayward-on folytatott Executive MBA tanulmányokat, 2003-ban szerzett MBA végzettséget a California State University-n.


Martin Melkowitsch

Martin Melkowitsch két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az információtechnológiai iparágban, ezen belül több mint tíz éve dolgozik bankok és pénzügyi szolgáltatók informatikai infrastruktúra területén.

A Raiffeisen Bankhoz történő kinevezése előtt a Volksbank Magyarország igazgatótanácsi tagjaként három évig volt a bank operációs vezetője volt. Ezt megelőzően 1999-től az amerikai GE Global Consumer Finance hálózatába tartozó GE Money európai központjában dolgozott különböző beosztásokban, 2005-től, mint az infrastruktúráért felelős vezető.

Pályafutásának első évtizedében a gyógyszer-, a technológiai, valamint a tanácsadói iparágban szerzett értékes tapasztalatokat.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Német anyanyelvén kívül angolul és spanyolul beszél.

Címkék: