Ez igen! Így randiznak a kínai milliárdosok

MTI2009. december 23. 13:05

A kínai gazdasági forradalom szupergazdag magányos gyermekei házasságközvetítő partikon próbálnak társat találni.

A Golden Bachelors sanghaji házasságközvetítő iroda szervezte hétvégi partin 21 dúsgazdag aranyifjú és 22 magányos nő vett részt. A kínai főváros eddigi legdrágább rendezvényére 100 ezer jüan, azaz 2,8 millió forint volt a belépő.

"A milliárdosoknak rendkívül nehéz megfelelő társat találni, mert fiatal korukban elsősorban a karrierjükre összpontosítanak" - mondta Hsziao Pu (Xiao Pu), a társkereső iroda szóvivője, hozzátéve, hogy ügyfeleik a megjelenés, iskolai végzettség, családi és anyagi háttér alapján próbálják kiválasztani a hozzájuk illő társat.

A partin megjelent hölgyek közül néhányan szintén a Golden Bachelor ügyfelei, míg néhány szerencsés a társkereső támogatásával nyert ingyen belépőjegyet. A China Daily kínai napilapban megjelent beszámoló szerint a feleségjelöltek elegáns báli ruhában jelentek meg partin, ahol egy rögtönzött tehetségkutató műsorban tánccal, énekkel és akár főzési tudományukkal lophatták be magukat a magányos férfiak szívébe.

Kínában az ismert dollármilliárdosok száma 130 fölé emelkedett, ezzel már az Egyesült Államokat is megelőzték a gazdagok rangsorában.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A társkereső parti szóvivője elégedett az eredményével, mert a rendezvényen kialakult párok 80 százaléka az iroda szervezésében másnap újabb randevúra ment. "A párok közül sokan a programtól eltérően magukhoz ragadták a kezdeményezést" - mondta Hsziao Pu. A netezők szerint azonban nem egyértelmű az ilyen rendezvények sikere. A Sohu.com portálra érkezett ezernél is több bejegyzés szerint ezek a kapcsolatok csak addig tartanak, míg a férfi csődbe nem megy.

Címkék:
randevú,