Ezt nagyon bebukta a celeb: mi lesz a húsosfazékkal?

Pénzcentrum2009. december 10. 04:33

Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója komoly bajban van: eltitkolt barátnőinek száma nagyjából naponta nő, neje már elköltözött a családi otthonból, a világsajtó megállás nélkül a sztár magánéletén csámcsog. Most azonban egyik szponzora is kihátrál mögüle.

Tiger Woods-ot ugyanis évek óta támogatta a Gatorade sportital. A Pepsi által forgalmazott szénsavmentes üdítő csökkenti a szervezetben sportolás közben kialakuló víz-, só- és szénhidráthiányt.

A hírek szerint egyértelmű, hogy a világsztár szponzorációja zűrös magánélete miatt nem folytatódik, igaz, a vállat közleménye szerint már hónapok óta eldöntött tény, hogy befagyasztják az együttműködést Woods-szal. A PepsiCo szerint a golfozó egyszerűen nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, azaz reklámszereplése nem növelte az eladásokat az elvárt mértékben.

Ide menekült Woods neje: Így néz ki egy megcsalt celebfeleség rejtekhelye

A sztár ugyanakkor több más világcégnek is a reklámarca: támogatói között szerepel a Nike, az American Express, a Tag Heuer óragyártó, és a Gillette is. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy nevével még gyermekjátékokat is el lehet(ett) adni.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az egyelőre nem tudható, hogy a Woods mögött álló világcégek megszakítják-e az együttműködést a világ leggazdagabb sportolójával, de szakértők szerint a sztár botrányai egyértelműen hatással lehetnek a vele reklámozott termékek eladására.

Címkék:
pepsico,