Kitüntették a Fundamentát!

Pénzcentrum2009. november 19. 13:32

A Hewitt idén kilencedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. 5. éve indul a megmérettetésen. A 2009-es felmérésben a Hewitt összesen 146 vállalat közel 30 ezer munkatársát és több mint 700 felsővezetőjét kérdezte meg. Az iparági versenyben a pénzügyi szolgáltatók iparágában a Fundamenta szerezte meg az első helyet.

A kérdőív számos fontos témára fókuszált, a Fundamenta kiemelkedő mutatókat a felső- és középvezetők elismertsége, valamint a munkakörnyezet kérdéscsoportokban tudott felmutatni. Ami a Társaság menedzsmentje számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak elkötelezettsége évről-évre emelkedik, az idei érték 15%-kal nőtt a 2008-ashoz képest.

A 80%-os elkötelezettség-mutatóval a Fundamenta a teljesítményzóna felső határába került, ami azt jelenti, hogy az üzleti sikeresség, eredményesség egyik alapvető forrása a dolgozói elkötelezettség.

"A "Legjobb munkahely" cím elnyerése külön öröm a számomra, hiszen több mint 12 éve, az alapítása óta vezetem a Fundamentát. Mindenek előtt köszönöm mintegy 650 ezer ügyfelünknek, akik ez idő alatt minket választottak és inspiráltak arra, hogy jól működő vállalatot hozzunk létre. És természetesen minden munkatársamnak, akik ebben együttműködtek, és a vállalati célokat helyezték egyéni céljaik elé" - mondta dr. Gergely Károly, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója.

Címkék: