Kiderült: íme a legjobb magyar munkahelyek!

Pénzcentrum2009. november 17. 08:47

Ma kapják meg a legkiválóbb foglalkoztatóknak járó elismerést a Világgazdaság-Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés idei nyertesei.

Nagyvállalat kategóriában a telekommunikációs piac egyik fontos szereplője, az Ericsson Magyarország lett az első helyezett, a 250-1000 fő közötti foglalkoztatók között az energetikai piacon szereplő FGSZ Földgázszállító Zrt. győzött, míg a 250 fő alatti kategória nyertese az informatikával foglalkozó Kulcs-Soft Nyrt. lett.

A felmérésben közel 150 vállalat majd' 30 ezer dolgozója nyilatkozott. A munkavállalók a legpozitívabban a munkakörnyezetet, a kollégákat és főnököket látják, panaszkodtak azonban a javadalmazásuk miatt. A legtöbben azt nehezményezték, hogy nem a tényleges teljesítményük alapján kapnak kompenzációt.

Tízből hat hazai munkavállaló gondolja úgy, hogy az idén még korántsem leszünk túl a válságon. A felmérésből kiderül: a vezetők sem optimisták, hiszen közülük majdnem minden második számol azzal, hogy a következő három évben karcsúsítania kell a vállalatán belül.

Címkék: