Mindkét szerelmével lekapták Abramovicsot! Hűtlen?

Pénzcentrum2009. szeptember 19. 13:02

Összehúzhatják magukat a Karib-térségben található St. Bart sziget egyébként dúsgazdag lakói, ugyanis nem más, mint az orosz olajmilliárdos Roman Abramovics jelent meg a térségben. A Chelsea FC 42 éves tulajdonosa a hírek szerint 103 millió dollárt fizetett egy 28 hektáros területért az előkelők szigetén.

Habár a pénze ásványkincsekből van, az egyéb kincsek iránt is rajong az orosz. Számos ingatlannal rendelkezik Moszkvában, Londonban, a francia Riviérán és az Egyesült Államokban is. Rajong a műkincsekért, különösen a festményeket szereti, egymás után veszi a nagyobbnál-nagyobb jachtokat és nem utolsó sorban van egy saját világszínvonalú futballklubja.


Darja és Roman

Két évvel ezelőtti válása során ex-felesége a világ legbusásabb lelépési pénzét és mesés tartásdíjat kapott. Új szerelme a 28 éves Darja Zsukova, aki korábban modellként kereste a kenyerét. Az új párjával már várják a karibi kiruccanást, ahol óceánra néző kilátás, teniszpálya, medence és minden földi jó várja őket.


Roman és az Eclipse


Hamburgban már készül a 170 méteres Eclipse, amely a világ legnagyobb magánkézben lévő jachtja lesz. A 400 millió dollárra becsült jacht saját rakétavédelmi rendszerrel lesz felszerelve, valamint golyóálló üveget használnak. Lesz rajta két helikopter leszállópálya, valamint tartozik hozzá egy mini tengeralattjáró is.

Címkék:
roman abramovics,