33 évesen nyugdíjazta magát a sztár! Megtehette...

Pénzcentrum2009. július 29. 18:02

A sorozatos sérülések következtében bejelentette visszavonulását a 76-szoros argentin válogatott, Juan Pablo Sorin. A 33 éves játékos mindössze hat alkalommal lépett pályára az elmúlt hét hónapban, ezért az aktív játéktól való visszavonulás mellett döntött.

A baloldali védekező középpályás - aki a negyeddöntőig vezette csapatát a legutóbbi labdarúgó-világbajnokságon - megelégelte a sérüléseket, melyek miatt alig lépett pályára jelenlegi csapatában, a brazil Cruzeiróban.


Juan Pablo Sorin

"Döntöttem, végleg befejezem! 15 csodálatos évet töltöttem a profik között, játszottam Dél-Amerika és Európa legjobb csapataiban." - mondta Sorin.

A volt válogatott hazájában az Argentinos Juniors és a River Plate csapatában is játszott, Európában pedig a Juventus, a Lazio, a Barcelona, a Paris St Germain, a Villarreal és a Hamburg SV gárdáját is erősítette.

Utóbbi csapathoz a németországi világbajnokság után került havi 300 ezer eurós (80 millió forintos) fizetésért, de a szezon során mindössze 119 percet töltött a pályán. Német szakértők ezt tartják a Bundesliga történetének legfélresikerültebb igazolásának.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Sorin ahhoz a nagy generációhoz tartozik, melyet Juan Sebastian Veron, Hernan Crespo és Ariel Ortega neve is fémjelez, a középpályás összesen 12 gólt szerzett a válogatottban.

Címkék: