Július elsején NE intézz hivatali ügyet: nem fog menni

Pénzcentrum2009. június 17. 10:02

A Magyar Államkincstár hirdetménye szerint a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 71/A. §-ában meghatározott Köztisztviselők Napja, 2009. július 1-je munkaszüneti nap lesz.

A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére ezen a napon szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolásforgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, valamint teljesíti a július 1-jei értéknapra vonali úton benyújtott átutalási megbízásokat is.

Az MNB-hez eredetileg 2009. július elsején továbbítandó devizaforgalmi megbízások továbbküldésére 2009. július 2-án kerül sor.

A Magyar Államkincstár az értékpapír-nyilvántartási számlával rendelkező ügyfelei részére 2009. július 1-jén a munkanapra érvényes ügyfélfogadási időben tart nyitva, ennek megfelelően működik a TeleKincstár és a WebKincstár szolgáltatás is.

Forrás: Magyar Államkincstár

Címkék: