Percenként 3 millió: ennyit keres az újdonsült celeb

Pénzcentrum2009. június 14. 12:02

Brit lapértesülések szerint percenként 9 ezer fontot keres fellépéseivel Susan Boyle, Nagy-Britannia egyik legnagyobb sztárja. A 48 éves hölgy néhány hete tünt fel egy tehetségkutató műsorban, és csodálatos hangjával az egész országot elvarázsolta. Igaz, mégsem sikerült nyernie...

A Daily Telegraph című brit napilap szerint Susan Boyle a napokban 115 ezer fontos (37,3 millió forint) gázsit kapott egy rövid fellépésért, egy céges rendezvényen. A lap úgy tudja, mindösszesen 3 dalt énekelt el, amelyek egyenként nagyjából 4 percesek voltak. Így a brit celeb több mint 9 ezer fontot, azaz 2,9 millió forintot keresett percenként.


Rendezvényszervezők szerint Boyle vitathatatlanul a legnagyobb sztár, aki valaha is bekerült a "Britain's Got Talent" (a brit Megasztár) műsorába. A dolog pikantériája, hogy mégsem ő nyerte meg a TV-s tehetségkutatót.

Az énekesnő ennek ellenére világraszóló karriert futhat be. Ennek legékesebb bizonyítéke, hogy első TV-s fellépésének videóját -áprilisi megjelenése óta- közel 68 millióan nézték meg a YouTube videomegosztón.

A 48 éves hölgy jelenleg a szigetország egyik legnagyobb celebjének számít: szinte nincs olyan nap, hogy ne az ő fotójával a címlapon jelennének meg a bulvárlapok. A hírek szerint menedzsmentje azt tervezi, hogy a közeljövőben amerikai fellépéseken mutatja be Boyle-t a tengerentúli közönségnek. Ez pedig azt jelentené, hogy mostani gázsijának sokszorosát is megkeresheti majd.

Címkék: