Újabb leállást jelentettek be: több szolgáltatás is akadozhat az OTP-nél a hosszú hétvégén

Pénzcentrum2023. október 21. 11:24

Az OTP Bank korábban arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy fejlesztési okokból a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető 2023. október 22-én vasárnap hajnali 4 óra és éjfél között. A jelzett időben a hitelszámlaegyenlegek nem lesznek elérhetők az internetbankban és a mobilbankban, illetve nem lesz lehetőség a Hitelkártya Részletfizetési szolgáltatás igénybevételére. 

Nem ez lesz az egyetlen leállás azonban októberben: mutatjuk, melyik napokon akadozhat még a szolgáltatás!

Fejlesztési okokból a lakossági hitelszámla-vezető rendszer nem lesz elérhető 2023. október 22-én vasárnap hajnali 4 óra és éjfél között. Az érintett termékek köre:

További leállás várható

A bank arról is tájékoztatta ügyfeleit, hogy szintén fejlesztési okokból 2023. október 29-én hajnali 2:00-tól 2:45-ig (óra átállítás utáni időpontban), az internetbank, mobilbank, az eBIZ szolgáltatás, az Electra, a SmartBróker alkalmazás, az OTP Bank által kibocsátott bankkártyákkal kezdeményezett internetes fizetések jóváhagyása, valamint a Vámpénztári rendszer nem lesz elérhető. Közölték, hogy a tervezett fejlesztések bankszünnapnak számítanak akkor is, ha a szolgáltatások csak rövid ideig, és nem egy teljes napig szünetelnek a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. tv 286§ szerint.

Címkék:
bank, fejlesztés, otp, október, kölcsön, leállás, szolgáltatás, rendszer, hitelezés, hitelek, szolgáltatások,