Újabb átverés: milliókkal húzzák le a hitelfelvevőket

Pénzcentrum2012. július 7. 13:04

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy férfi ellen a Budapesti rendőr-főkapitányság. A férfi hitelügyintézőként, végrehajtóként, illetve ingatlanközvetítőként is tévedésbe ejtette a sértetteket, olyan módon, hogy hitelt vetetett fel velük, a hitel összegét pedig elkérte azzal az indokkal, hogy befekteti és több pénzt ad vissza.

Megszaporodtak a hitelt felvenni kívánó emberek elleni csalások. Sokan a devizahitelüktől akartak megszabadulni és végtörlesztéshez minden lehetőséget megragadva áll hitelező cégekhez fordultak. Soha ne higyjünk a túl szép ajánlatoknak ezek valószínűleg nem igazak. A fenti esetben a férfi csak nagyobb összeg ígéretében lépett le a pénzel a hitelként felvett tartozás meg a sértettek nyakán maradt.

Vigyázzunk a hirdetésekkel is, erre hívja fel a figyelmet a GVH videója is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható férfi hasonló bűncselekményt követett el, az elkövetővel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információkkal rendelkezik, hívja a 263-7200 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8.00-16.00, p.: 8.00-13.00), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Kép forrása: police.hu

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Vigyázzunk a hirdetésekkel is, erre hívja fel a figyelmet a GVH videója is.

Címkék: