Óriási visszaeséssel indítja a napot a forint

Pénzcentrum2012. június 8. 09:32

A tegnap kora délutánig tartó nagy nemzetközi befektetői hangulatjavulást megtörték az amerikai jegybankelnök tegnap délutáni szavai, a Fitch felőli három fokozatú spanyol leminősítés pedig alaposan el is rontotta a befektetői kedvet. Ma hajnalban már az esésé volt a főszerep Ázsiában, mindez pedig oda vezetett, hogy a forint is érdemben gyengült a tegnapi nagy szárnyalás után.

Egyre borongósabbá kezd válni ma délelőtt a nemzetközi befektetői hangulat, amelynek egyik jele, hogy az euró/dollár kurzus tartósan az 1,25-ös szint alatt mozog, sőt süllyed, a vezető európai részvényindexek pedig napi mélypontra estek.

 

A forint is folytatta gyengülését: az euróval szembeni jegyzések már 298-nál járnak, azaz kora reggel óta 1%-os forintgyengülésről beszélhetünk. A dollár kurzusa 239-nél, a svájci franké 248-nál jár.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék: