Kiút a frankhiteleseknek? A főnök is kifizetheti helyetted a tartozást

Pénzcentrum2011. szeptember 2. 11:07

Érdekesen jutalmazta meg öt dolgozóját egy hódmezővásárhelyi cég: kifizette helyettük svájci frankban felvett hitelüket. Az összeget apránként vonják le az alkalmazottak fizetéséből.

A delmagyar.hu hírportálnak a Csomiép Kft. ügyvezető igazgatója, Mészáros Antal elmondta: ötödik hasonló helyzetben lévő munkatársuk ügyében jelenleg is tárgyalnak a hitelt adó bankkal, hogy ezt az adósságot is rendezzék. Volt olyan munkatársuk, akinek 300 ezer, de akadt olyan is, akinek 3,5 millió volt a tartozása.

"Úgy gondoltuk, azzal segítünk legtöbbet, ha a hitelt rendezzük helyettük, és annak összegét munkabérükből apránként vonjuk majd le" - mondta az ügyvezető. 


survey services

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A vasbeton szerkezeteket gyártó cég legjobb dolgozói közt rendszeresen oszt ki pénzjutalmakat. Az ügyvezető szerint a frankhitelesek megsegítése is ilyen előrehozott jutalom, viszont többet jelent, mint az év végén kapott boríték. 

 

Címkék:
mészáros és mészáros kft, mészáros és mészáros kft.,