Levegőhöz jutnak a frankhitelesek

Pénzcentrum2011. július 1. 09:32

A svájci frank a tegnapi esés után ma reggel tovább süllyedt az euróval szemben, a javuló hangulat pedig a forintot is tovább erősítette.

Az euró/svájci frank jegyzések tegnap nagy ugrással 1,2070-ről 1,2250-ig emelkedtek (frankesés), ma reggel pedig 1,2270-ig további frankgyengülés látszik.

A svájci frankkal szembeni forintjegyzések jórészt ennek hatására ma reggel egészen 216-ig süllyedtek a tegnap esti 218-ról, ami újabb kéthetes forintcsúcsot jelent.

 

 

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Címkék: