Ez már a vég? A szexi celeb milliárdos adóssággal küzd

Pénzcentrum2010. október 8. 14:02

A válság elérte a több mint 40 millió eladott lemezzel és 6 Grammy-díjjal büszkélkedő világsztárt, Toni Braxtont is, aki a hírek szerint 10 és 50 millió dollár (2-10 milliárd forint) közötti összeggel tartozik.


A számos világslágert (Unbreak my heart, Don't call just text, Give U my heart) is előadó énekesnőt már 1998-ban is perbe fogták adósságai miatt. Azonban Grammy-díjai és egyéb személyes tárgyai eladásából befolyt összeggel még tudta hiteleit fedezni. A Los Angeles Times értesülés szerint az egykori világsztár jelenleg mintegy 2-10 milliárd forint közötti adóssággal küzd.

A művésznő 1993-ban megjelent első lemeze, a Billboard rögtön az albumlisták élére ugrott, majd ezt a hatalmas sikert a Secrets második albuma is megismételte, amin többek között felcsendült legismertebb slágere az Unbreak my heart.


Toni Braxton az énekesi pálya mellett a színészetbe is belekóstolt. 1998-ban játszott a Szépség és a szörnyeteg, majd 2003-ban az Aida Broadway-i produkciókban. A 2000-es években szerepelt egy-két hollywoodi filmben is, de igazán nagyot alkotnia nem sikerült.

Címkék: