Kép a BAR-listásokra utazó osztrákhitel-csalóról

Pénzcentrum2010. január 27. 10:32

A bűnüldöző hatóság jelenleg rendelkezésre álló adatai szerint az alábbi képen látható 34 éves férfi 2009 júliusa és októbere között "Ungvári Tamás" néven BAR-listások által is elérhető osztrákhitel ügyintézésre vonatkozó hirdetést adott fel az interneten - tette közzé a police.hu.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a képen látható férfi ellen

A hirdetésben az szerepelt, hogy egy német hitelintézeten keresztül egy osztrák bank kockázati és befektetési biztosításával kombinálva akár BAR-listásoknak is tud hitelt intézni.

A hitelügyintézés során a hitelbiztosítási- és hitelkockázati díjakat előre beszedte az igénylőktől, akiknek euróban kellett fizetni, a hitelek kifizetésére azonban egyetlen alkalommal sem került sor.

A kapitányság kéri, hogy akinek sérelmére a képen látható férfi hasonló bűncselekményt követett el, vagy a bűncselekménnyel, kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 407-8455/56-142 vagy 56-118 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen és anonim módon hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címkék: