Auchan hitelek: holnaptól Oney néven fut az Accord

Pénzcentrum2009. szeptember 30. 12:02

2009. október 1-jétől az Accord Magyarország Zrt. összhangban az anyacég (Banque Accord) stratégiájával és törekvéseivel Oney Magyarország Zrt. néven folytatja tevékenységét Magyarországon.

A névváltás természetesen nem fogja érinteni a szolgáltatások díjszabását, megszokott minőségét, vagy az ügyfelekkel kötött szerződéseket, mindössze egy új, friss arculatot és vállalati imázst jelent.

Az Accord Magyarország Zrt.-t a Banque Accord S.A. és a Magyar Cetelem Bank Zrt. alapította. Az Accord Magyarország Zrt.-t 2004. május 25-én jegyezte be a Fővárosi Cégbíróság.

A Banque Accord S.A.

Az Auchan-csoport 100%-os tulajdonában lévő bank, amelyet 1982-ben alapítottak. Az Auchan-csoport a világ 6. legnagyobb hipermarket láncát birtokolja. A Banque Accord-nak 2008 végéig több, mint 6 millió ügyfele van, 10 ország pénzügyi piacán van jelen - Franciaország, Portugália, Spanyolország, Olaszország, Lengyelország, Magyarország, Oroszország, Kína, Románia és Ukrajna. 1700 főt alkalmaz világszerte. A Banque Accord 7,7 milliárd eurós forgalmat bonyolított különböző kártyáival 2008-ban. Több, mint 6.000 elfogadóhelyen van jelen. Áruhitelezéssel, hitelkártyákkal, személyi kölcsönnel, biztosításokkal és megtakarítási lehetőségekkel áll ügyfelei rendelkezésére.

2008-ban 4%-al nőtt a kihelyezett hitelállomány, valamint 500.000 új ügyfelet szerzett.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Magyar Cetelem Bank Zrt.-t

1996. novemberében alapították. Tulajdonosa 100%-ban a Cetelem S. A. A Cetelem S. A. a BNP Paribas Csoport tagja, amely az euró zóna 2. legnagyobb pénzügyi csoportja és a világ első 8 csoportjának egyike. A Magyar Cetelem francia alapítója és tulajdonosa a Cetelem S. A. Európában piacvezető a fogyasztási hitelek terén.

Címkék:
oney magyarország zrt,