A Jacko-láz után ismét Elvist vették elő az amerikaiak

Pénzcentrum2009. szeptember 10. 15:02

A temetést követően alábbhagyott a Jackson-láz Amerikában, ahol azonban nem sokáig hagyják nyugodni a sztárokat. Ezúttal Elvis Presley-t vették elő, akinek a nevével egy hitelkártya-sorozatot népszerűsítenek.


Forrás: Cardtrak

A képen látható Elvis Presley Visa hitelkártyán az énekes egy ritka fotója található, amint a Graceland-i háza előtt pózol. A sorozatot az ősz folyamán öt különböző Elvis fotóval bocsátják ki, a rajongók ezek közül választhatnak majd.

A hitelkártya igénylői támogatják az 1984-ben létrehozott Elvis Presley Jótékonysági Alapítványt, mely amellett, hogy ápolja a legenda emlékét, tovább folytatja Elvis nagylelkű és bőkezű közcélú szolgálatait.

Az Elvis Presley Visa Platinum hitelkártya birtokosai akár 15 %-os visszatérítést is elérhetnek, melyet a szerződött partnereknél válthatnak be különböző árucikkekre, de például repülőjegy vásárlására is felhasználható az így összegyűjtött összeg.

A kibocsátó elengedi a kártya első éves díját, valamint az első hat hónapra 0 %-os induló kamatot garantál a vásárlásokra és az egyéb kártyaműveletekre.

Címkék: