Fény az éjszakában az új TakarékPont-bankkártya

Pénzcentrum2009. augusztus 31. 11:32

A hazai piacon egyedi, fluoreszkáló kivitelű bankkártyát vezetett be a TakarékPont, mellyel elsősorban a fiatalabb korosztályokat szeretné megcélozni.

Az országszerte immár több mint 250 fiókkal rendelkező hálózat fiataloknak kínált két számlacsomagja mellé biztosítja a kártyát, amely a 750 takarékszövetkezeti ATM mindegyikében kedvezményesen használható. Az új termék megjelenése is azt jelzi, hogy a takarékok egyre aktívabban törekszenek a fiatal korosztály ügyfélként történő megnyerésére.

Egyre gyakrabb igény az ügyfelek részéről, hogy a tartalmon túl megjelenésében is egyedi legyen a bankkártya. A tapasztalatok szerint főként a fiatalabb korosztály igényli az egyediséget, ezért a világítós bankkártyával is őket célozza a TakarékPont.

A kártyához tartozó bankszámlacsomagok is a fiatalok igényeinek kívánnak megfelelni - mindenekelőtt a kedvezményes számlavezetési díjakkal. A 14-18 év közöttieknek kínált Rajt csomag havi díja 99 forint, de a 18-27 év közöttieknek szánt Gyorsítás csomag is csak 149 forintba kerül, ami már a számlához járó, és az adott korosztály által elvárt internetbankolás díját is tartalmazza.

Címkék: