Hitelkártyával a tengeri élővilág védelméért!

Pénzcentrum2009. március 16. 13:00

Egy a tengeri élővilág védelmét szolgáló 1977-ben létrehozott nonprofit szervezet (SSCS) és az egyik legnagyobb tengerentúli kártyakibocsátó cég (CardPartner) közös akciót indított. Az együttműködés végeredménye a közelmúltban kibocsátott hitelkártya, melynek igénylésével és használatával az ügyfelek anyagilag is hozzájárulnak a szervezet tevékenységéhez.

A szervezet célja a tengeri élővilág pusztításának megállítása, a fajok védelme és az értelmetlen vadászat visszaszorítása. A szervezet amellett, hogy jogi eszközökkel küzd a tengeri élővilág fennmaradásáért, a vizeken is szembeszáll az illegális tevékenységet folytatókkal.


Sea Shepherd Platinum Visa Card (Forrás: cardtrak.com)

A kártyabirtokosok a normál hitelkártyákhoz hasonlóan vásárlásra, étteremben történő fizetésre, online tranzakciók lebonyolítására és más gyakran előforduló kártyás fizetésre is használhatják a képen látható kártyát. Csak az aktiválásával minden ügyfél 50 dollárral járul hozzá a szervezet működéséhez, de még a tranzakciós díjakból is jut a jótékony célokra.

Az ügyfelek ötféle képpel ellátott (delfineket, fókákat, bálnát, cápákat és a szervezet zászlóshajóját a Sea Shepherd-öt ábrázoló) kártyák közül választhatnak. A kártyapartner igyekezett alacsony díjakból álló csomagot összeállítani az ügyfeleknek, a kártyához kapcsolódó előnyök nem csorbultak. A programban 18 év feletti amerikai állampolgárok vehetnek részt, az igényléseket interneten keresztül lehet leadni.

Címkék: