Hivatalos: lazítanak a járványügyi korlátozásokon, itt a pontos rendelet

Pénzcentrum2021. augusztus 4. 08:49

Az augusztus 20-i ünnepségsorozat, a budapesti fogathajtó-Eb, valamint az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alatt felfüggesztik a korlátozásokat. Ezek a rendezvények így védettségi kártya nélkül is látogathatóak lesznek, és a létszámkorlát sem lesz érvényben.

Kedden a Pénzcentrum is beszámolt róla, hogy a kormány lazítana a még érvényben lévő, kevés járványügyi szabályokon is több kiemelt esemény érdekében.

Éjjel a Magyar Közlönyben meg is jelent a vonatkozó kormányrendelet, amely szerint

az augusztus 20-i ünnepségsorozat, a budapesti fogathajtó-Eb, valamint az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus alatt felfüggesztik a korlátozásokat.

Tehát ezeket az eseményeket bárki szabadon látogathatja, nem kell védettségi kártya, és a létszámkorlátozás sem lesz érvényben. A kormányrendelet az augusztus 18. és 22. között rendezett állami és önkormányzati eseményekre is vonatkozik.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A fogathajtó Európa-bajnokságot szeptember 2. és 5., a pápa látogatásával egybekötött Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust szeptember 5. és 12. között tartják Budapesten.

Címkék:
járvány, augusztus 20, koronavírus, rendelet, korlátozások, magyar közlöny, védettségi igazolvány, rendezvények,