Kutatás: Téged mennyire viselt meg a koronavírus-járvány?

Pénzcentrum2021. június 28. 13:03

Te hogyan élted meg az elmúlt közel másfél évet? Mennyire változtatta meg a koronavírus-járvány az életed? Hogyan bírtad a korlátozásokat, főként a kijárási tilalmat? Mennyire tudtál hatékonyan dolgozni home officeban, és a gyermeke(i)dre milyen hatással volt a digitális oktatás? Na és a pénzügyeid rendben vannak, egzisztenciálisan mennyire érintett a járvány? Töltsd ki kérdőívünket!

A koronavírus miatti korlátozások – az óvodák, iskolák bezárása, a home office munkavégzés, a szabad mozgás beszűkülése, a személyes kapcsolatok mellőzése – váratlanul, alapjaiban változtatta meg az életünket. Nagy kérdés ugyanakkor, hogy valójában mindez mekkora terhet rótt ránk fizikailag, pszichésen, illetve anyagilag. Hogy megtudjuk, hogyan élték meg az elmúlt közel másfél évet a magyar családok, a Pénzcentrum, a Médiaunió, és a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) közös kutatást készít. Kérlek, segítsd Te is a munkánkat, és töltsd ki az alábbi kérdőívet. A kutatás eredményeiről néhány hét múlva olvashatsz majd itt a Pénzcentrumon.

 

Címkék:
pénzcentrum.hu, stressz, magyarország, kutatás, koronavírus, szorongás, családok, korlátozások, kijárási tilalom, koronavírus-járvány, koronavírus járvány, poszt-covid szindróma,