Rendkívüli oltási nap lesz ma: már Pfizerre is lehet neten foglalni

Pénzcentrum2021. április 30. 06:56

Rendkívüli oltási nap lesz pénteken, a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot péntekre a kórházi oltópontokra. Az eesz.gov.hu teljesen lehalt.

Frissítés: Reggel hét óra után már mindenki megrohanta az eeszt.gov.hu-t a vakcinákért, az oldal gyakorlatilag működésképtelen lett.

Rendkívüli oltási nap lesz április 30-án pénteken, az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot péntekre a kórházi oltópontokra.

A foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílt meg, 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel is - mellette a Sinopharmmal is folytatódik az oltás. A jövő heti AstraZeneca oltásokra is nyitva van az időpontfoglalás.

Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.gov.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy ezt mind sikerül beadni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Fotó: Balázs Attila, MTI/MTVA

Címkék:
oltás, vakcina, koronavírus, pfizer,