Elindult az új házhozszállítás Budapesten: így tudod kérni a bevásárlást

Pénzcentrum2020. április 21. 14:14

A Bolt Food, a Bolt érintkezésmentes házhozszállító szolgáltatása 600 sofőrnek szeretne megélhetést biztosítani a gazdasági válság közepette, akiket folyamatosan képeznek ki a következő hetekben. A szolgáltatás ma délelőtt 11 órakor indult. Az okostelefonos alkalmazáson keresztül ismert éttermek ételei mellett élelmiszerboltokból is rendelhetnek lakásukba a budapestiek.

A Bolt elindította Budapesten is házhozszállító szolgáltatását. A Bolt Food applikáción keresztül egyszerűen, pár kattintással, a mobileszközön belüli bankkártyás fizetéssel, minden esetben érintkezésmentesen lehet házhoz rendelni számos ismert étterem ételeit, illetve élelmiszer áruház online rendelt termékeit.

A szállítási díj az első két kilométeren 500 forint lesz, ezt követően 500 méterenként 100 forintért vehetik igénybe a felhasználók a szolgáltatást. A Bolt Food applikáción belül pontosan nyomon követhető a szállítási folyamat minden lépése, illetve élő, magyar és angol nyelvű ügyfélszolgálat segíti a felhasználókat. A szolgáltatás induláskor az 1.,2.,3., 5., 6., 7., 8, 9., 11. kerületekben érhető el. Az első felhasználók ingyenes alapdíjjal próbálhatják ki a szolgáltatást.

A Bolt Food a fővárosi gasztrokínálat minden szegmenséből válogat: többek között házhoz rendelhetjük az Attaboy, Vapiano, Felix Kitchen&Bar fogásait, a Subway szendvicseit, illetve több élelmiszer áruház termékeit viszik házhoz, köztük a magyar termelőkkel dolgozó supp.li kínálatát. A vendéglátók részéről hatalmas az érdeklődés, naponta frissül az elérhető éttermek listája.

A vállalathoz eddig 600-an jelentkeztek futárnak, kiképzésük folyamatosan zajlik a következő hetekben. A Bolt Food ellenőrzött, szigorú egészségügyi és higiéniai protokollok mentén működik: minden futár rendszeresen fertőtlenített gépjárművel szállítja ki a megrendelt ételt, kizárólag érintkezésmentesen.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
A Bolt az elmúlt években az egyik vezető személyszállító szolgáltatóvá nőtte ki magát Magyarországon, több százezer hűséges felhasználóval. A jelenlegi, legtöbbünk számára nehéz helyzetben úgy gondoltuk, hogy eddigi tapasztalatainkat, nemzetközi technológiai hátterünket egy olyan szolgáltatás elindítására fordítjuk, amely az éttermek, a futárok és sofőrök, illetve a felhasználók mindennapjait is megkönnyíti

- mondta az indulás kapcsán Láng László, a Bolt magyarországi Country Managere.

Címkék:
vásárlás, élelmiszer, bolt, taxi, házhozszállítás, koronavírus, koronavírus-járvány,