Kérdésed van? Segít a call center! + videó

Pénzcentrum2011. december 14. 19:02

Sokan tartanak az online biztosításkötéstől amiatt, mert személytelennek gondolják. Az ügyfelek leginkább attól félnek, hogy ha figyelmetlenségből vagy tájékozatlanságból hibát vétenek, akkor azt nincs aki orvosolja, így a tévedésre később alaposan ráfizethetnek. De vajon valósak ezek a félelmek?

Online biztosítás megkötésekor az ügyfélnek mindig lehetősége van a biztosítóhoz, a biztosítási tanácsadóhoz vagy az alkuszhoz fordulni bármiféle probléma esetén - hangsúlyozza Lantos Lóránt, a kötelező.hu portál szakértője. Mikor adódhat gond, Leginkább akkor, ha éppen a biztosítási díjat próbálja valaki kiszámolni, ám az ezzel kapcsolatos kérdések nem világosak és egyértelműek a számára. Gyakran előfordul ez például a kötelező biztosítási kampányban, amikor sok olyan autós is kalkulál az internet segítségével, aki nem túlságosan gyakorlott a világháló használatában.

 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Az ügyfél életét megkeserítő problémák elkerülésére minden érintett jól működő call centereket tart fenn, amelyek késő este vagy hétvégén is elérhetőek. Így aztán bármikor, bármilyen kérdés felmerül, arra az ügyfél választ kaphat. Ha később, a szerződés megkötése után jelentkezik a probléma, akkor a biztosítókat törvény kötelezi ügyfélszolgálatok működtetésére, amelyeknek éppen a gondok orvoslása a feladatuk. De ha a biztosítást alkuszon keresztül kötöttük, akkor oda is fordulhatunk gondjainkkal, mert ők is szívesen segítenek.

Címkék: