Hőségriadó a Balaton Soundon is - elfogytak a bérletek

Pénzcentrum2011. július 8. 16:02

Az elkövetkező napokban nagy melegre számíthatunk, ezért a Heineken Balaton Sound orvosa felhívja a figyelmet, hogy minél több folyadékot fogyasszanak a látogatók, és lehetőleg hordjanak fejfedőt. A szervezők a hőségriadó időtartamára felfüggesztik az ásványvíz behozatalának mennyiségi korlátozását - tájékoztatta a Sziget Szervezőiroda a Pénzcentrum.hu-t.

A hőségriadó végéig felfüggesztik a Balaton Sound fesztivál szervezői az ásványvíz behozatalára korábban előírt mennyiségi korlátozást. Mindezeken túl a fesztivál területén vizet is osztogatnak.

A szervezők a rendezvény területének több pontján permetkapukat üzemeltetnek és a koncertek közönségét folyamatosan locsolják, illetve a koncerteken is vizet osztanak.

Az egészségügyi bázis dolgozói fokozott figyelmet fordítanak a hőség okozta problémák orvosolására és folyamatosan figyelmeztetik a közönséget a folyadékpótlás szükségességére, felkeltik a napon szunyókálókat és felhívják a figyelmet arra, hogy a kritikus időszakban, 11 és du. 3-között igyekezzenek árnyékos helyen maradni.

Elfogytak a bérletek

Már az első napon majdnem teltház volt a Heineken Balaton Soundon. Az indító napon elfogytak a bérletek, s a napijegyből is csak pár száz maradt a pénztárakban. 27 ezren voltak csütörtökön a zamárdi szabadstrandon.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Óriási a buli a zamárdi szabadstrandon, valóban itt van mindenki, aki számít. Olyannyira nagy az érdeklődés, hogy már a nyitónapon elfogytak a bérletek, péntektől már csak napijegyeket lehet kapni a Heineken Balaton Soundra. A napi látogatószámot - a bent dolgozókkal együtt - 27500-ban maximalizálták a szervezők, úgyhogy az első napon pár száz híján teltház is volt.

 

Címkék: