Az AEGON kötelezője rácáfolt a tavalyi pusmogásokra

Pénzcentrum2009. november 11. 08:17

20 ezer forint alatti átlagdíj A kötelező biztosítóváltás első hetének adatait összegezve meglepően alacsony díjon szerez állományt az AEGON biztosító online csatornája. Az AEGONdirekt.hu direktbiztosítási szolgáltató elemzése szerint honlapjukon átlag 19.628 forintért kötnek az ügyfelek kötelező biztosítást.

Bár még csak a kötelező kampány első hetén vagyunk túl, az AEGON biztosító online csatornáin keresztül az első héten 125 ezer díjkalkulációt végeztek el az ügyfelek, és közel 3 ezren már váltottak is kötelező biztosítást.


"Minden évben elhangzott, hogy ennél olcsóbban már nem lehet kötelezőt kínálni az ügyfeleknek.


A jó szegmentációnknak köszönhetően, egy elég széles ügyfélkörnek mégis sikerült a piac legalacsonyabb díját kínálnunk, amit misem mutat jobban, minthogy az első hét adatai alapján átlag 20 ezer forint alatti díjjal választottak minket az ügyfelek." - mondta Marosvölgyi Péter, az AEGONdirekt.hu szakmai igazgatója.


Forrás: AEGONdirekt.hu

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Minden KGFB-hír egy csokorban!

Háttér-információ

Címkék: