Lóra, biciklire cserélik az autót a polgárőrök: egyre súlyosabb az üzemanyag-helyzet

Pénzcentrum2022. december 5. 10:51

Az üzemanyaghelyzet miatt az Országos Polgárőr Szövetség elnöke arra kérte a polgárőröket, hogy ahol lehet, a járőrszolgálatot kerékpáron, lovon, vagy gyalogosan lássák el. Hozzátették: a központi szervezethez nem érkezett olyan információ, hogy nem tudtak volna tankolni a polgárőrök.

Országszerte fennakadásokra kell számítani az üzemanyag-ellátásban: a hírek szerint egyre több töltőállomáson fogynak ki a készletek - és ez nem csak a polgári lakosság életét nehezíti meg.

A Pénzcentrum megkeresésére az Országos Polgárőr Szövetség azt közölte, hogy a mostani helyzet természetesen a polgárőr gépkocsikat is érinti.

Éppen ezért a közelmúltban az OPSZ elnöke arra kérte a polgárőröket, hogy ahol lehet, részísítsék előnyben a gyalogos, kerékpáros, vagy lovas járőrszolgálatokat. A Polgárőrség tehát átállt egy takarékosabb "üzemmódra". Ennek ellenére nyilvánvalóan továbbra is látnak el gépkocsikkal szolgálatot, de a központi szervezethez nem érkezett olyan információ, hogy nem tudtak volna tankolni

- közölték lapunk kérdésére.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Máthé Zoltán, MTI/MTVA

Címkék:
autó, benzin, üzemanyag, gázolaj, tankolás, járőr, hatósági ár, benzinárstop, üzemanyaghiány,